2010/04/24

Plecarea - Destinatia Biograd

In sfarsit a venit ziua planuita si asteptata de atata timp.

Plecarea din Bucuresti a fost stabilita la 6 dimineata. Echipa a fost intregita pe autostrada A1, in fata parcarii Carrefour Militari. Am plecat cu doua masini: Alex cu Dinu (Skipper) si Catalin C intr-una, iar eu in cealalta cu Cristi si Catalin R (Cumnatu).

Am ajuns cu bine in Biograd (port in Croatia la marea Adriatica), fara evenimente deosebite, dupa un drum obositor cu masinile, de aproximativ 16 ore cu tot cu pauze.

Din fericire totul era pregatit de catre Dinu si cazarea a fost aranjata in Biograd la proprietatea unei doamne extrem de amabile, care ne-a oferit apartamentul foarte de spatios de la etaj (trei dormitoare si un living urias). Nu ne-a intampinat cu paine si sare, dar “rachia” cu care ne-a imbiat a fost apreciata de catre baieti.

Am iesit la o carciuma in oras unde ne-am delectat cu niste “calamari” la gratar, extraordinar de gustosi, asortati cu garnitura traditionala dalmata (cartofi fierti si “mangold” innabusit – un fel de spanac sau sfecla pentru frunze), desigur totul stropit din plin cu bere Karlovacko.

Satui si istoviti, dupa o zi asa de obositoare, am “predat armele” putin dupa miezul noptii visand la peripetiile ce aveau sa urmeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu